Pages Navigation Menu
youtube dailymotion vk twitter instagram

despine

Anil Tetik – Februar 2018, Hurijet

Anil Tetik – Februar 2018, Hurijet

Anil Tetik, nastavlja avanturu na ekranu u popularnoj seriji “Za moje kćeri”. Zbog strasti prema glumi glumac je prestao s moto trkama. “Volim brzinu. Ne mogu vam opisati koliko volim i uživam u trkama.  Ali trenutno ne mogu da se time bavim.  Moram biti oprezan da bih dospeo do svojih ciljeva”, izjavio je.

Upoznali smo vas u “Survajveru”. Posle toga ste prvu ulogu imali  u seriji “Kralj sveta”, koju smo zavoleli. Školovali ste se u drugoj oblasti, ali ste glumac. Možemo li čuti vašu priču od vas?

-Gluma je bila godinama moja želja. Mnogo sam to želeo. Posle me je prijatelj kojeg sam mnogo cenio ohrabrio i predložio da probam “Survajver”. Prijavio sam se na audiciju da isprobam sreću. Prvo nisam izabran, ali je jednom od takmičara pozlilo pa su se obratili meni. Noću u 01:30 sam se našao u avionu. Posle sam pridobio ljubav mnogih,  što me je mnogo usrećilo. Moja avantura u glumi je počela s tim korakom.

Čuo sam da vas više zanimaju moto sportovi. Istina je?

-Moto sportovi me mnogo privlače jer volim brzinu. To je tako još otkako sam bio dete. Ne mogu vam opisati koliko volim i uživam u trkama.

Pored glume bavite li se još moto sportovima?

-Trenutno ne. Moram biti oprezan da bih napredovao u sektoru glume i televizije, te dospeo do svojih ciljeva.

Može li se za vas reći da ste ambiciozni i vredni?

-To mi svi govore, da sam ambiciozan. Bliski meni znaju, ja sam željan učenja. Trudim se da naučim sve detalje, i ispred i iza kamera. Naravno, imam i edukaciju iz glume. Četiri godine sam radio sa Čag Čališkan u radionici glume. Takođe sam radio i u radionicama glume Ipek Bilgin i Meltem Džumbul. Pored toga sam se priključio i mnogim radionicama koje su o metodama glume davali profesori iz inostranstva. Zaista sam uložio dosta truda da naučim nešto novo i da se razvijem. Moram tako i nastaviti. Ovo je takav posao da nikada nema kraja učenju i radu na samom sebi.

Biti zgodan je prednost u ovom poslu, ili možda i nije?

-Ne znam je li dobro ili loše biti zgodan u ovom poslu. Mnogo je važnije pokušati i odraditi svoj posao kako treba, nego imati dobre fizičke atribute. Zbog toga, najvažnije je raditi svoj posao ispravno i dobro.

U seriji “Za moje kćeri” glumite Egemena koji je dosta drugačiji od likova koje ste do sada igrali. Šta osećate po tom pitanju?

-Egemen je prijatna osoba, naivna. U isto vreme ne shvata život ozbiljno. On je lik koji radi šta želi, ili bar pokušava da uradi ono što želi. Jako sam srećan što igram njegov lik. Jer takva osoba dobija smrtonosnu bolest. Od tog momenta moram uraditi najbolje što mogu, moram pokazati ljudima kako se Egemen oseća na najbolji način.

 Imate ozbiljan broj pratioca na društvenim mrežama. Dobro, da li se vi sami sebi dopadate?

-Na društvenim mrežama imam dosta obožavatelja, pratilaca i osoba koje me podržavaju. To me usrećuje. Neki su me videli na takmičenju i zavoleli. Neki su čuli za mene preko projekata na kojima sam radio. Ne mogu vam opisati tu ljubav i sreću. Zbog toga preko vas se još jednom svima zahvaljujem.

Za kraj, šta želite poručiti gledaocima serije “Za moje kćeri”?

-U ime ekipe serije “Za moje kćeri” zahvaljujem se gledaocima. Njihovi lepi komentari nas usrećuju i motivišu. Neka nastave da nas gledaju.