Pages Navigation Menu
youtube dailymotion vk twitter instagram

despine

Hurijet – Zvezde u usponu za 2017. godinu

Hurijet – Zvezde u usponu za 2017. godinu

Svi su oni lepi, seksi, talentovani… Čak i u društvu najsjajnijih zvezda sa kojima dele ekran, oni mogu da reflektuju svoje svetlo. Ukratko, novi Kivanč, Beren, Berguzar… Ovim rečima, Hurijet je napravio uvod u listu mladih glumaca od kojih se očekuje da postanu nove zvezde u narednim godinama. Žiri koji je odabrao mlade glumce i glumice koji su se istakli za 2017. godinu, činili su:

Elčin Jahši – televizijski pisac
Džeren Šehirlioglu – televizijski pisac
Asli Bariš – stilski urednik
Selim Akčin – Direktor Kelebek izdanja
Hakan Gendže – NovinarMiraj Daner (18)

Karijera: Glumu je započela u seriji “Moja bela rado”. Igrala je u serijama kao što su “Pelene”, “Kad zazvone zvona” i “Plima i oseka”, kao i u filmovima “Lekcija Ataturk”, “Platan”. Zasijala je u seriji “Ti si moja domovina”, u kojoj glavne uloge igraju Halit Ergenč i Berguzar Korel. Dobila je nagradu za mladu zvezdu na ovogodišnjoj dodeli Zlatnog leptira.

Kubilaj Aka (23)

Karijera: Otkriven je kad su sekli karte na Milas aerodromu. Nakon dolaska u Istanbul, dobio je ulogu u seriji “Ti si moja domovina”. Zasijao je u seriji “Jama”, sa likom Dželašuna. U novoj godini će se pojaviti u filmu “Arif V 216”.

Elifdžan Ongurlar (24)

Karijera: Kročila je na set sa 16 godina i glavnom ulogom u filmu “Gde vatra gori”, koji je bio turski kandidat za Oskara. Dok je studirala na odseku glume na Bejkent univerzitetu lepih umetnosti, dobila je ulogu u seriji “Izgubljeni grad”. Igrala je u seriji “Crni hleb” i gostovala u seriji “Iznajmljena ljubav”. Sada sija u seriji “Za moje kćeri”, pored Fikreta Kuškana u glavnoj ulozi.

Afra Saračoglu (20)

Karijera: Predstavila se u filmu “Druga šansa”, u kojem su glavne uloge igrali Ozdžan Deniz i Nurgul Ješilčaj. Nakon toga odigrala je glavnu ulogu u filmu “Loš dečko”, zajedno sa Tolgom Saritašom. Zasijala je u seriji “Gospođa Fazilet i njene kćeri”.

Alp Navruz (27)

Karijera: Upoznali smo ga u seriji “Prijatelji”, a nakon toga u seriji “Gospođa Fazilet i njene kćeri”.

Oznur Serčeler (28)

Karijera: Završila je odsek flaute na Bilkent univerzitetu. Istakla se u serijama “Milost”, “Sve zbog ljubavi” i “Pun mesec”.

Serhan Onat (23)

Karijera: Nakon “Veličanstvenog stoleća” i “Bodrumske bajke”, trenutno igra u seriji “Merjem” i pozorištu.

Merve Čagiran (25)

Karijera: Igrala je četiri godine u pozorištu, u Izmiru. Nakon toga je završilu Akademiju 35.5. Prvi put se pojavila u seriji “Slatke male lažljivice”, nakon toga je igrala u seriji “Fi”. Prelomni trenutak je bio u seriji “Otkucaji srca”. U novoj godini će se pojaviti u drugom delu filma “Klub gubitnika”.

Jagizdžan Konjali (26)

Karijera: Sa 15 godina je počeo da se interesuje za pozorište. Studirao je na pozorišnom odseku univerziteta Mimar Sinan. Upoznali smo ga u serijama “Kako vreme prolazi”, “Ime joj je sreća”, a trenutno igra u seriji “Naša priča”.

Melis Sezen (20)

Karijera: Prvi put se pojavila u seriji “Život je ponekad sladak”. Trenutno igra u seriji “Crni biser”. Sa druge strane, studira na Koč univerzitetu, odsek medija.